Behandlingar av Dipl Massage/Bowenterapeut i Malmö

Agenda Muskelterapi är ditt val när du behöver massage och Bowenterapi i Malmö

Vänd dig till Agenda Muskelterapi när du vill vara säker på att få hjälp av en professionell och diplomerad massage/Bowenterapeut i Malmö. Hos mig är du alltid i trygga händer. Jag ser till att inte bara behandla symptomen utan också själva orsaken till problemen. Det gör att du alltid kan lita på att mina behandlingar gör dig till en friskare och mer välmående människa. Varmt välkommen att kontakta mig!

/Agneta Lindblom

Erfarenhet


Efter att ha jobbat 20 år som sjuksköterska sadlade jag om och utbildade mig till massageterapeut. Jag har arbetat som massageterapeut med egen praktik sedan 1994.

Sedan starten har jag behandlat tusentals patienter med framgångsrika resultat. Jag vidareutbildar mig ständigt inom massageterapins nya rön. Redan 2005 utbildade jag mig till Bowenterapeut.

Personligt anpassat


Agenda Muskelterapi är ett företag som erbjuder nära och personlig service för att du ska känna dig så välkomnad och avslappnad som möjligt. Från första kontakt till färdig behandling är du som kund i Malmö min främsta prioritet. Tillsammans lyssnar vi på din kropp och kommer fram till vad som är bäst behandling för just dig, både för akut och långsiktig behandling. Det är din kropp som är i fokus, och tillsammans gör vi allt för att göra den bättre. 

En massageterapeut i Malmö som ger massage

Kvalitetsutveckling


Jag ser hela tiden till att hålla mig uppdaterad på utvecklingen inom branschen. Genom att tillhandahålla tekniker och metoder i en kombination av uråldrig visdom och moderna vetenskapliga rön, kan jag erbjuda bästa möjliga behandlingar.